Emiiiil

Har pratat med Emil hela kvällen, nu hade jag tänkt göra engelska, sen duscha och sova. Godnatt!
Ny mobil, ja tack

Torsdag

Dagen idag var sådär.. Spanska, kommer inte ihåg vad vi gjorde;) Sen hade vi matte, det sööööög.. Efter det hade vi teknik, och jag vart asmobbad.. Det gick inte bra heller, vi ska bygga en bro och då fick man inte såga brädorna i mitten, men det råkade jag göra så jag fick lov att ta nya.. Till lunch var det pannkaka, jag åt med Ludwig, Fredrik och Isak s, hahahahahhahah. Sen vare tänkt att vi skulle ha so, men våran lärare komme inte så att vi fick hål, fast jag hade hellre haft lektion, det var INTE kul, jag typ satt på en bänk..;) Sen hade vi bild, var vell okej, men alla var typ arga :o Sist på dagen hade vi biologi, och det sög. Nu ska jag göra lite matte och engelska, sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Pusshej


omg..

Tidsinställt

Ojdåå

Jag gick och la mig typ kl 15:30, vaknade nyss. Haha trodde att det var morgon..;) Kommer aldrg kunna somna inatt.. Jag som ska te skolan imorgon! Nu ska jag iaf ringa och fråga vars alla i familjen är, sen äta middag.

we♥it

Vill till skolan

Är hemma idag med, jag vill till skolan nu. Finns inget att göra hemma..
Nu ska jag iaf trycka i mig alvedon sen äta, sova, se film och göra matte.


Saknade männsikor..


Dagens låt!


TIDSINSTÄLLT
Jag dör när jag lyssnar på den!

Min nya hatt..:D



Usch

Btw, jag kommer aldrig våga bada i sommar.. Idag såg jag en film om typ pirayor.. FYÅTFAN.

Glad!

Sitter hos mamma nu, har fått mina kläder som jag beställde från h&m.:D Är också glad, jag ska ju till skolan imorgon! Sen måste jag nog vara med på idrotten annars lär Ismo döda mig.. Sen uteträning på kvällen, taggad!

Sjuk..

Hej, gick hem klockan 11.00 idag för att jag är typ sjuk.. Hoppas på skola imorgon, men tror inte det. Innan jag gick hem så hade vi svenska, matte och engelska, helt okej faktiskt.:) När jag komme hem så åt jag nudlar, och tog överdos av alvedon. Sen så somnade jag och nu har jag nyss vaknat. Tror att jag ska se en skräckfilm nu eller ngt, bloggar kanske mer ikväll eller nått. Puss

Gympaaah

Komme nyss hem från träningen, jag och Hanna pratade mest men..;) Min hals är ialf död och jag har ont i öronen.. Hoppas inte på att jag håller på att bli sjuk, men det blir skola imorgon iaf! :)
Nu ska jag vänta på att Frida har duschat klart sen ska jag se fiilm och knarka halstabletter, pusshej!

ajjj


Har nyss ätit soppa, innan det gjorde jag engelskaläxan som är till imorgon.
Nu ska jag på affären och köpa halstabletter, min hals dör.

Munsår..

Hej.
Dagen idag var hur tråkig som helst, hatar skolan.

we♥it

Sett ikväll med farmor!;)


Inte bästa bilden men..

Köpte bara ett par jeansleggings idag.

Från kappahl

Hanna, Fanny, Frida, Linnea och Petter.











Tog nästan inga bilder igår, för att min kamera sög..
Först så for vi till umeå klockan typ halv tio, när vi komme fram så gick vi runt och skulle shoppa, fast jag köpte inget, eller jag och Linnea köpte en present till Fanny.:) Sen så körde vi fortet och jag var på lag med Hanna och Petter, vi sög.;) Sen så for jag, Fanny, Hanna och Frida på kinaresturang, jag åt pizza eftersom jag hatar kinamat, fyfan! Sen så for vi på hemmakväll eftersom ngra skulle köpa godis, sen for vi på bion, haha gryym! Sen så när vi komme till busstationen så vare ngn asäcklig gubbe där, som knarkade..:o

Idag blire att fara till stan igen med mamma och Alva!

Stan!

Hola!
Har nyss ätit frukost och nu ska jag platta håret och sminka meej:) Klockan tio går bussen till stan, taggatagga!
Ska ta kort med min gammla kamera, så bilder får ni förmodligen sen!

Ska hitta en kamera nue:)

Tjatja!
Har inte gjort någonting ikväll, har duschat och datanördat..;) Nu ska jag iaf försöka hitta ngt att ta kort med imorgon, så jag kan bomba med bilder när jag kommer hem :D

tagga?

Imorgon blire stan med Fanny, Hanna, Frida, Linnea och Petter. Fortet, äta, bio. Den här filmen ska vi see:D

Fredag

Hejj. Skoldagen var vell rätt okej, efter lunchen så sjöng en massa folk för Fanny som blir fjortis idaag, inlägget under. Det var typ det ända roliga.;) Provet gick inte så jätte bra, lärarn tog inte alla orden och hon tog typ bara dom som jag inte tränat på.. Ikväll blire förmodligen att vara med Hanna, Fanny och Frida tror jag. men nu ska jag kolla allting på datorn sen fixa fram pengar!
Btw, förlåt för dålig uppdatering igår men på kvällen for jag till Hanna och Fanny igen och tog ett till hål i örat!

fan vad jag längtar till sommaren..

Fjortiseen:)

Grattis Fanny bästa Larsson!
Ha en kuuung daag♥

fantaaa.blogg.se

tack för headern fanny, den vart gryyyyym:D

4 nya hål i öronen!

Heej!
skolan var typ bara tråkig idag, på tekniken ska jag och Frida bygga en bro, haha kommer kanske inte gå bäst men?;) Efter skolan var jag iaf med Fanny och Hanna och Fanny tog hål i öronen på mig och Hanna, grym kjl!:o Jag tog 4 st, skulle egentligen ta 5 men jag skulle fara hem och mina öron typ sprack, kändes det som;) Gjorde ont som fan! Egentligen äre tänkt att jag ska fara till dom igen när jag har ätit men jag får typ inte för mamma eftersom jag måste träna till provet som jag har imorgon.. Menmen we'll see.

g-natt

Orkar inte vara vaken längre, har ont i magen så godnatt!

Söta människor!♥




Never say never

Hej, sitter och har sjukt tråkigt just nu.. Har försökt träna till svenska provet på fredag men det går inte bra alls, kommer aldrig lära mig, jag är för trög;) Har ialf fått mina tröja från gina, tyvärr äre nåh jävla skinnn uppanpå armarna.. Senså hittar jag varken min mobil eller min mössa..:o Melle måste ha tagit dom eller ngt..!
Jag vill också se never say never som en massa personer ska se!:o



trååk

Jag lyssnar på: musik just nu!

Jag pratar: ibland;)

Jag tycker om: mycke

Jag avskyr när folk:
Äger mig


Min första vän hette
: Jonathan

Kärlek är: kärlek

När jag borstar tänderna:
så gör jag det.

När jag lagar mat:
blir det alltid gott!

Jag tänder på:
dejjj:)

Det sexigaste yrket är:
nog kul att jobba med;)

Jag är rädd för:
allt!

Den värsta känslan är:
mycket

Den bästa känslan är:
kuung:)

Jag är bäst på:
att vara mig själv

Jag är sämst på:
ingeet?

Om jag va ett djur skulle jag vara:
cool

Om jag vore ett redskap skulle jag vara:
en hammare

Jag kommer alltid att vara:
bäst!

Det finaste som finns är:
mina nära och kära!

I sommar: Ska ja leva livet;)

Jag kan: Myckee

Jag kan inte:
stå på händer

När jag vill tänka går jag: och lägger mig i sängen  

När jag bakar så bakar jag:
alltid så att det blir gott!;)

Min mobiltelefon är:
i huset, tror ja

När jag vaknar på morgonen:
vill jag egentligen sova mer

Innan jag går och lägger mig: duschar jag

Just nu tänker jag på att:
jag måste göra läxa..

Idag har jag:
varit på skolan

Ikväll ska jag:
förmodligen göra läxa

Imorgon kommer jag
: vara glad;)

Jag vill verkligen:
ha sommarlov NU.


hemma..

Dagen har varit vanlig. Vi hade fysik och det sög somvanligt. Asbra att vi snart ska börja med kemi iaf. Sen hade vi engelska och då skulle vi skriva fortsättningen av filmen, skrev ett ord.. Fast det var somtur inte bara jag som inte fattade ngt. Sen hade vi hål och efter hålet äre egentligen tänkt att vi ska ha musik, men det var inställt igen. Så då gick jag och Frida hem till mig och åt omelett och yougurt med köttbullar;) Sen så var hon höööög påvägen hem kjl! När vi komme tillbaka till skolan igen hade vi idrott, jag var inte med så jag fick skriva på ngt papper medans dom körde beeptest(?) och jag och My ska typ göra det på fredag, inte taggat alls.. Efter det hade vi matte, vi fick sluta tidigare eftersom Renata inte orkade ha oss längre, oups..;) Sen hade vi datakunskap och jag och Ludwig fick lov att gå ut och prata med lärarn..:o Nu ska jag snart äta middag sen göra läxa..

Äckelsvenska

Ikväll så har jag bara gjort en massa svenska.. Vi har prov i det på fredag och vi ska kunna betydelsen till 152 ord..:o Så jag har skrivit alla orden på papper och betydelsen så jag kan träna till det imorgon och på torsdag.. Nu ska jag iaf snart upp och dricka smothie sen duscha och sova? Så med det här inlägget säger jag godnatt.

Tisdag

Tjena!
Skolan idag var sådär, kul ibland och tråkig ibland;) var ju bra att vi fick sluta 13.45 ist för 15.10 iaf :D Först hade vi svenska och då var Isak sjuk så jag fick lov att jobba med Markus och Daniler ist, bara kuul, eller? Sen hade vi engelska och då ser vi film, tyvärr så har jag inte hängt med i filmen och på fredag ska vi kunna berätta om den, tror jag det var.. Efter det hade vi matte sen håål. Till lunch var det äckel mat, så jag åt ris med sås;) Efter det hade vi spanska sen sist på dagen fysik (vi fick sluta tidigare) och vi slapp so:n :D sen så stannade jag på skolan med några. Ikväll blire att göra massa läxa, fastän jag vet att det slutar med att jag inte gör det...


svar på tal

Postat av: Carolina

Äre ja ? :)

Svar: klart det är :D


Saknar sommaren..


troligtvis

Kolla vad jag ska få beställa ikväll.:D








Kolla bara♥

Underbaart♥








Ooups

Godmorgon!
Vaknade nyss, idag skulle jag ju fara och kolla närom kommer i mål, så dom skulle skicka sms när dom var i Robban men min mobil har dött och jag hittar inte laddaren..-.- Dessutom måste jag göra en massa läxa..
Btw så är haan miiin♥

bejbs

Ikväll har jag varit hos Frida med Fanny och Hanna, vi såg solsidan pratade osvosv.:) Imorgon ska dom åka skidor eftersom dom inte gjorde det idag så då ska jag hejja på dom när dom kommer fram till Robban.(tror jag). Har iaf förgävligt ont i ryggen sen jag åkte skidor, gammtaant..

Jag saknar att vara blond!






bäääbis


Hej

Pallar inte ha ngn header, eller jo fast då måste ngn hjälpa mig.;)
Nu måste jag iaf städa sen far jag till mamma klockan sex.


Haah


Fin header, jo jag vet.
Nejmen asså jag ska göra en finare när jag har bilder, som jag inte har nu.

7-mila

Komme hem vid halv elva från sjumila, var nog det väsrta jag gjort i hela mitt liv.. Mina skidor sög så i varje uppförsbacke for jag ner igen, när alla såg på..:( senså ramlade jag 1000 ggr. Värsta gången jag ramlade var när jag hade ngn brud efter mig och då körde hon in i mina skidor och då ramlade jag + att hon ramlade på mig.. inte okej. Härligt att jag inte behöver åka imorgon, dessutom ledig från skolan. Kuuung!
Nu ska jag iaf gå på affären och köpa nudlar, sen duscha och SOVA.
En bild från sjumila 2010

fredag+lördag

Hej, igår for jag till mina kusiner i hörnefors, sen när jag komme hem la jag mig och såg en film och somnade till den. Imorse när jag vaknade gick jag och duschade osvosv sen for jag till Hanna, vi såg film och pratade. Har inte så mycket mer att säga förutom att jag ska vara hemma med Fridaa ikväll.:)
Imorgon blire att åka en mil skidor eftersom att det är sju-mila, ända fördelen är att vi blir lediga på måndagen.


Ett tag sen **** *** ***

Hej, nu far jag snart till mina ksuiner, Ella har fyllt ett(?)
Orkar inte berätta något om dagen kjl. Men nu ska jag fixa lite saker innan vi ska fara,
Pusshej


Farmor&farfar


Tjatja.
komme nyss hem från mina bästa vänner, alltså farmor och farfar(L)(L)(L)(L)(L)
Där så åt vi våffleeer, sen såg vi dendära filmen^^
Har inge mer att berätta, sitter och smsar just nu så alla kan ju vara sociala.
Nu ska jag snart duscha sen blire att läsa lite fridatidning:D

sööööt!



thihi


Nu far vi snart te farmor&farfar ;)
Trevlig information, jag vet

Hemma från skolan

Heej.
Komme nyss hem från skolan, i början var dagen hur tråkig som helst, men det vart bättre senare. Vi hade först spanska och då gjorde vi glosorna, som jag hade glömt bort (som tur var, var inte jag den ända som hade det). Vi hade hörövningar också. Efter det var det matte, jag gjorde faktiskt asmycke, 18 tal, typ nyttrekord :D Sen var det teknik och då mobilbloggade jag jue, det var verkligen hur tråkigt som helst.. Sen vare lunch, sjukt äckligt, laxpytt och jag slamsade på somvanligt ;) Sen var det so, bara tråk.. Efter det bild, vi ritade ansikten (som förra gången) Det var iaf helt okejj. Förutom att jag vart misshandlad..:( ;) :) :( :) :):):):)  Sist på dagen hade vi biologi och det var astråkigt eftersom att nu har vi börjat med djur.. Efter skolan var jag nere i elev en stund sen gick jag hem. Ikväll blire att fara till farmor och farfar.
Pussen

hhhaha

Tjatja! Just nu sitter jag på tekniken oc...

Tjatja! Just nu sitter jag på tekniken och ser någon tråkig film som vi har sett hur länge som helst... Fast jag har inte kollat något.;-) Dagen har varit kass hitills, hoppas den blir bättre iaf! Annars lär jag ju dö. Snart har vi lunch sen har vi bara so, bild och biologi kvar. Men nu ska jag fortsatta att deppa. Pusshej


Tidsinställt

Tjaao, just nu är jag förmodligen på skolan, tror att jag har teknik.;) Inge värt inlägg men ville bara testa göra ett tidsinställt.

Jag hatar inte dig, jag hatar det du gör


gnatt

Nu ska jag gå och duscha, sen ska jag läsa frida tidnigen som komme idag! :D Efter det blire förmodligen att sova. Godnatt :*

Tillfälligt

Tillfällig header tills jag har tagit ngra bilder som jag kan ha utan att skämmas ;)


Bloggen

Som ni ser så håller jag på att fixa till bloggen lite, vettefan hure kommer att gå menmen.. :D

Svar på tal

Postat av: Janibooii

fan tog inte bort alla bilder på mig :/..

Svar: Hahah synd


Jag ska bara se om det går att mobilblogga...

Jag ska bara se om det går att mobilblogga. Just nu sitter jag hos mamma och klockan halv sju far jag hem till pappa igen.


Onsdag

Tjenatjena!
Dagen på skolan har faktiskt varit bra, vi hade fysik, engelska, hål, musik och då hade jag prov, gick faktiskt ganska bra, fick typ 2/3 på allt nästan:]  sen hade jag lunch, ovanligt god mat faktiskt. Efter det hade vi idrott och då var vi i stantors, jag åkte madrass med Frida och Ludwig:) Fast jag hade inga täckbyxor på mig så jag vart as blöt! Så jag frös resten av dagen.. Iaf så hade vi matte efter det, men jag och Frida pratade så mycke så jag fick lov att flytta..:( Sist på dagen hade jag e-val och då pallade jag inte göra så mycket, gjorde klart min handbild. Haha omg.. Btw, Ida hade mobilen en stund av dagen så hon tog en massa kort :D Fast Frida tog också ngra, OCH jag såklart;)


































Fitta,kukhelvette

Jag har fått prickar vid foten typ, hej jag heter Linn Olofsson och jag har aids.

Ända gången jag har haft big ögon, det är på bilden!

Tjatja!
Dagen idag har varit hur kul som hälst! Det ända dåliga var att jag vart kallad storöga, fast egentligen har jag inte stora ögon..;) Näjmen, först hade vi svenska. Jag är på bokstav O eller ngt på pappergrejset. Senså hade vi eneglska, jag är alltid nervös på dom lektionerna. I HATE IT. Fick iaf asmke damp på Jani eftersom han tog massa bilder när jag inte var beredd(stavn?) Så då var jag sur på han hela dagen:] Sen hade vi matte, jag och Frida jobbade på riktigt bra kjl, nu ligger jag bara efter ca: 20 sidor, men det är lungt vi jobbar jävel imorgon oxå! Efter det hade vi lunch, men det var äckel mat så jag, Frida och Tobias gick på affären och köpte glass;) Sen så satt vi på skolan och åt det, frästade ALLA som gick förbi:] Sen hade vi spanska, den lektionen gick faktiskt sjukt snabbt, så det var ju bra. Sen hade vi typ litet hål och då gjorde vi en massa, kul somvanligt, förutom att jag bröt ryggen:] Och efter det vare fysik, hate it gånger 1000.. Fast jag och Frida satt och skrev på våran dialog som vi har hållit på med ett tag! Sen så hade vi so, haha galet kul kjl! Frida var såååååååååååhäääär hög, skrattade jävel kjl!:] Hhihiihih, efter skolan var jag med Fanny, Frida och Hanna och vi var hos Hanna, typ pratade. :D Något som däremot är asdåligt med dagen är att jag har börjat kolla med ögonen i kors, och alla bah; om du håller på sådär kommer dom att fastna. Och om det händer då tar jag ju självmord på riktigt!

Bäst låt(;


Tur att han inte vart skådespelare ialf;)

Hihhi, jag pallar inte se familjen annorlunda, ska ist duscha osvosv. Sen blire att sova eller något, jävligt drygt att skolan har börjat.. Btw, jag vill ha en systemkamera!

Mattemattematte

Nu ikväll blire att göra matte ligger efter.. På fredag ska vi vara på sida226, jag är på sida 200..:( Så nu blire att jobba med matten i ngra år, sedan se familjen annorlunda.
Aja, puss

Jag älskar dig

Ek is lief vir jou
I love you
Ես սիրում եմ քեզ
Обичам те
Jeg elsker dig
Ma armastan sind
Mahal kita
Rakastan sinua
Je t'aime
Quérote
მე შენ მიყვარხარ
Σ 'αγαπώ
Mwen renmen ou
मैं तुमसे प्यार करता हूँ
Aku mencintaimu
Is breá liom
Ég elska þig
Ti amo
あなたを愛して
איך ליבע איר
我爱你
Et vull
我愛你
당신을 사랑합니다

Volim te
Es tevi mīlu
Te amo
tave myliu
Те сакам
Aku mencintaimu
Ik hou van je
Jeg elsker deg
Eu te amo
من شما را دوست دارم
Te iubesc
Я люблю тебя
И лове иоу
Milujem ťa
Te quiero
Jag älskar dig
ฉันรักเธอ
Miluji tě
Seni seviyorum
Ich liebe dich
Я люблю тебе
Szeretlek
میں آپ سے محبت کرتا
Tôi yêu bạn
Rwyf wrth fy modd i chi
Я кахаю цябе

Schnyggiing

Komme hem från skolan för ett tag sedan, dagen var faktiskt ganska bra, lärarna komme sent oftast, och vi fick sluta tidigare. Grymt! Det dåliga är att jag typ håller på att bli sjuk, har ont i huvet, frysit hela dagen.. Säkert feber också.. Så det blir ingen gympa ikväll.. Men nu ska jag fortsätta att lyssna på Eric Saade + kolla bloggar.

Rubrik?

Tjenaa!
Har varit ute och sprungit/gått ikväll. Nu så har jag på mig ansiktsmask och sen ska jag duscha, se film, solsidan osvosv.. Imorgon äre skola, inte taggat kjl... Tillbaka till klassen och tillbaka till Frida iaf :D

Sista dagen på lovet..:(

Tjatja, förlåt för dålig uppdatering men jag har inte orkat.. Sista dagen på lovet jue.. Just nu är jag iaf barnvakt till Melle, fast han har somnat på databordet så det är luuuungt:) Sen så när mamma kommer hem ska jag göra nudlar, sen spela SIMS ;D Oc ikv blire solsidan:)

Awesome



BÄST, HELT KLART!♥
Snyggaste, bästaste, underbaraste, och HAN vannnnnn:D

Sportlovet

Måndag: Var i bygdsiljum med familjen..

Tisdag: Var med Hanna på kvällen iaf.

Onsdag: Var med Hanna, Fanny, Jonte, Petter och Jani. (ingen bild på fanny, tyvärr.)

Torsdag: Gjorde typ ingenting.

Fredag: Var med Carro och Ottilia.

Lördag (idag) : Var i bygdsiljum med Carro och Ottilia.

Söndag: Fotbollen är (inställd?). Men har ingen aning om vad jag ska göra, blir solsidan somvanligt.

Min dag i bygdsiljum

Komme hem från bygdsiljum för ett tag sedan, dagen har varit helt okej. Roliit iaf. Sen så dog jag av skratt när det var några småtjejer som ramlade av liften och när en gubbe satte sig på ett bord så att det vältee..;) Senså träffade vi Sara&Alva, så då åkte vi svarta, STOLT att jag inte ramlade, det kallas g-r-y-m. På slutet så vare först tänkt att antingen jag, Ottilia eller Carro skulle åka med ngn random som också var i bygdsiljum men ingen av oss ville, så då skickade Sara sms till 118800, hon skrev såhär:
Vem ska åka med ann-sofie hem, Ottilia, Linn eller Carro?
SVARET:
Carolina, eftersom Ann-sofie känner sig trygg med henne än med Linn. Linn kan vara lite galen ibland, få för sig konstiga saker som Ann-sofie sedan behöver tjafsa med sin mor om, och både Ann-sofie och hennes mamma är trötta på att tjaffsa konstant om alla dessa begränsningar som uppstår då Linn alldeles för mycket plats. Men det säger ingenting om Linn hur Linn är som person, hon är ju en helt fantastisk människa, men funkar inte bland föreldrar.
Hahha klockren. Lite bilder från dagen:






Bloggar mer sen, då kommer jag skriva om alla dagarna på lovet:))

Kuung

Snart blire att fara till bygdsiljum, dom kommer och hämtar mig klockan kvart över nio, så jag måste sminka mig osv nu, bloggar mer när jag kommer hem, pusshej

Mitt liv,

Tjatja!
Ikväll har jag verkligen inte gjort någonting, har spelat en massa spel på hamsterpaj och spela.se. Värt liv jag har. Nejmen, nu ska jag börja kolla massa saker till imorgon då jag ska till bygdsiljum med Ottilia och Carro. (somsagt.) Kommer att ta med mig en mobil så det kommer förmodligen bilder senare imorgon;)


Allt känns bra när jag är med er

Tjabba,
har nyss ätit middag, innan det så var jag med Carro&Ottilia, först komme dom till mig och då skulle vi se film, men Anders laddade hem en TÖNTfilm så vi pallade inte se, då for vi till Carro ist. Nu ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, blir förmodligen bara att vara hemma, tror jag ska se skräckfilmen som vi såg i onsdags, the last exorcism. Fast jag vettefan om jag vågar se den själv..;) Vart livrädd förra gången så.. Imorgon blire iaf bygdsiljum med sötnosarna Carro&Ottilia, taggar som satan!<3

Låtarna påminner om nf gånger 1000!

KAN DET INTE SLUTA SNÖA ELLER!?
En vecka sedan night flight idaag, saknaa..


Snö..

Godmorgon!
Idag vare tänkt att jag skulle åka skidor, men det snöar ute.
:(
INTE OKEJ.
Men nu ska jag upp och äta frukost/lunch sen duscha.

Saknar redan dagen igår.

Orkar inte vara vaken längre, tror att jag går och lägger mig nu. Har haft en sjukt tråkig dag, har inte haft ngt att göra. Imorgon hoppas jag på att få vara med någon, ug på kvällen tror jag, om det är öppet?(a) Eller hemmakväll eftersom på lördag blire förmodligen bygdsiljum med Carro&Ottilia♥
Imorgon ska jag också åka skidor..;)

.

..

Fiilm

Nu ska jag se film, 6 points igeen:]]

Sommarlov nu tack!

Sitter och har astråkiiit:(
Snart är lovet slut också, skolan kommer bli ett helvette.
Tror att jag ska ut och åka skidor nu så hejdå(L)

Barnvakt

Sitter och är barnvakt åt MellePelle nu, bloggar mer senare, puss

Min dag!

Tjaa!
Komme hem från alla klockan nio.. Först när jag komme till Hanna så var redan Fanny, Jonte och Jani där. Sen komme Petter, och då spelade vi uno, gick inge bra alls, + att alla fuskade, utom jag. Sen så gick vi ut och då gick vi på ok, för dom skulle köpa klubbor, jag får inte eftersom jag har godislöfte. Sen så tror jag att vi gick hem till Hanna, och hon försökte ta hål i Jontes öra.. Fast det gick ju som det gick;) Sen så for Petter på träning någon gång, men han komme tillbaka klockan sju. Vi for också och åt pizza på mallorca. Sen såg vi film, pratade (skrek) osv.. Pallar inte berätta i detaljer..;) Bjuder iaf på lite bilder!!






























Fiiilm

Nu ska vi se film



Jaao

Tjabba,
Nu ska jag bara fixa håret lite sen blire att vara med en massa, vetinte när jag kommer hem. Men ska iaf ta med mig mobilen och ta lite kort..:] Bloggar mer när jag kommer hem, pusshej

Måste bara visa bilder

Atjah!
Sitter och dricker varm oboy just nu, gott:) For hem från Hanna vid tio, vi gjorde inte så mycket, pratade en massa i skype med Fanny, Jonte och Petter. Sen så noppade hon mina ögonbryn, tack eller nått;) Haha iaf så höll jag på börja gråta för att det gjorde aaas ont.. Menmen, ska man vara fin så får man lida (pin)?
När jag gick hem höll jag på att frysa ihäl, håller typ på att bli sjuk, har ont i huvudet, feber(?) Hoppas inte på det iaf, nu ska jag bara kolla lite bloggar för sedan ska jag sova. Ska bli friskare under natten hade jag tänkt..:)







Saknar dom hära 2 dagarna gånger 1000000...♥

Dumjävel

Felix är DUM.

Retard

Sitte just nu hos Hanna, vi pratar med Jani och Petter på skype. Fast dom är osociala..
Måste gå hem klockan tio..:( Men nu ska jag vara mer social med Hanna och dom dära, sen så kommer ju dom imorgon + ngra fler.:]]
UNGEFÄR VAD VI PRATAR OM JUST NU :d


Fettisdag

Tja!
Har nyss ätit middag, tror jag ska ta en alvedon eftersom jag har sjukt ont i huvudet.. Sen om ett tag blire att fara ttill mormor och äta en semla, det är ju faktiskt fettisdag..(y) Sen så går jag nog från mormor till Hanna. Bloggar kanske mer när jag kommer hem, men annars imorgon.

Hanna snart

Komme nyss hem, har varit och åkt skidor. Åkte en halv mil. Men nu ska jag duscha och fixa mig för sen ska jag vara med Hanna. Eller kanske är med henne efter middan, för då kan jag ju stanna längre;)

Morning

Godmorgon!
Vaknade nyss, for inte och åkte skidor, eftersom pappa hade skickat fel..-.- Fast nu äre fixat, så det blir säkert att åka ngn gång ikväll eller idag. Annars har jag ingen aning om vad jag ska göra idag, ska kanske rensa hela mitt rum, eftersom att jag ska få göra om där snart, när Melle har gjort om i sitt rum iaf. Sen så när mamma kommer hem klockan elva så ska vi fara och kolla på ngn lampa som hon tyckte var snygg till mitt rum(?)
Bloggar mer senare

6 points

Tja bitches,
har nyss sett en film, 6 points
. Ganska bra faktiskt:] Nu ska jag kolla lite bloggar, sen så ska jag ta på mig en ansiktsmask, efter det duscha. Sen blire nog att sova eftersom jag ska ställa klockan imorgon på halv nio, då ska jag ut och åka skidor, duktigt.

Hemma hos mamma nu

Hej.
Komme hem från backen vid fyra, har tagit ngra bilder med mobilen men det går självklart inte att lägga in.. Dagen har iaf varit ganska bra, åkt massa, fast ramlat också.. Rammlade en gång vid liften när jag stog helt stilla, bara pinsamt..
Träffade en massa i backen också, blandannat Fredrik, Ebba och Mathilde(?) Sen så en massa fler folk från skolan.:] Var egentligen tänkt att jag skulle vara med Hanna och Linnea nu, men ska duscha och så har jag ont i huvudet..-.- Tänker inte bli sjuk iaf,:]

Bygdsiljum

Tjabba, nu far jag snart till bygdsiljum och visar min kunglighet i slalomskidor, måste bara fixa ngra saker och äta först.

Tjah folket, jag vill utomlands nunununu


Bad..

Blev inget med människorna i robban, får bli en annan dag istället.
Nu sitter jag och har sjukt tråkigt, blir att se solsidan och en film ikväll..
På lov, det är då man ska ha kul

Rubrikrubrikrubrikrubrik

Hejj.
Snart blire att vara med Hanna, Fanny och Frida, ingen aning om vad vi ska göra men det blir säkert kul.:] Sen imorgon blire att fara till bygdsiljum, tagga jävel. Hoppas bara att det är ngn jag känner som är där. Men nu ska jag gå och platta håret, sen sminka mig lite oseriöst:]
SAKNAR SOMMAREN SOM INIIHELVETTE.

Tjabbaah

Komme nyss in från stantors, har åkt slalom, måste träna eftersom jag ska till bygdsiljum imorgon med pappa och Alva. Någon annan som ska dit?:] Iaf så ska jag ut och gå nu sen blire att se en film eller ngt. Ska duscha också. Ikväll blire troligtvis att vara med brudsen, om alla kunde..:]
saknar..


Från Hanna

Hej.
Komme nyss hem från Hanna, nästan hela våran familj var där, eller pappa&Lena är där fortfarande men.. Vi såg iaf melodifestivalen och sen såg vi en film som gick på tv:n, ingen aning om vad den hette men den var bra iaf.:)
Nu ska jag borsta tänderna osv sen blire att se en film eller ngt. Med det här inlägget säger jag godnatt

Tacos

Komme nyss in, har varit ute och åkt slalom i stantors, nu ska jag snart äta sen blire ju att vara med Hannaah montana!


Night flight

Heeej.
Igår var det ju nf, det var helt okej, typ som ug fast mycket större och fler folk. Vi träffade Mathilda där också. Men iaf ha jag inte så mycket att säga om det, påvägen hem var jag iaf sjukt trött, men det gick inte att sova eftersom att Petter pratade HELA tiden.. Sen så när jag gick hem så fastnade jag i en snöhög, haha snacka om panik jag fick!:( Komme iaf hem klockan två och då gick jag och la mig på dirren. Imorse vaknade jag vid tolv och då var jag assugen på att åka skidor, så då for jag vid halv två och gjorde det. Är riktigt jävla duktig på det kjl, blir till och med kallad Kalla..:] Ahmen nu ska jag snart gå och duscha, sen ikväll blire att vara med Hanna. ASHÄRLIGT MED LOV, KAN JAG LOVA.
Nu en bild på ngt som jag drack igår.

Fin stavning på slusch.

Ser ut precis som vanligt

Hej, nu drar jag snart te Hanna, sen möter vi Fanny&Frida.
Bussen går kvart över sju. Bloggar KANSKE mer när jag kommer hem,
annars blire imorgon, ha en bra kväll!

mitt hår..

Sitter och pratar med Hanna just nu i telefon. Hon är helt galen, hon har typ panik över allt som hon ska ha ikväll osv. Själv ska jag bara ha det vanliga..;] haha nämen.. Pallar inte berätta ngt om skolan, Emil var där, har saknat honom. 10 veckor sedan jag fräffade honom sist, om man inte räknar med idag. Annars så sög det ju totalt, var typ depp hela dagen, sa typ ett ord på 2 timmar..;] Men nu är jag på asbra humör, taggar nf som satan.

Nu ska jag platta håret eftersom mitt hår ser ut såhär just nu,


Grrr



Tror seriöst att jag ska börja ha min mössa sådär långt nere som man hade då man va liten..:]
Komme iaf nyss hem från handbollen, kollade på där med Ottilia, sen så var Sofia där också.
Nu ska jag iaf duscha sen blire att se tv eller ngt.

Handboll

Heej.
Håller på att städa rummet just nu, har egentligen inte stökigt alls! Klockan halv sex ska jag och Ottilia se på Carros och domdäras handboll.:] När jag kommer hem blire att duscha sen sova förmodligen, eller film:]
Kanske kommer ett inlägg senare ikväll, fast vet inte säkert. Imorgon vet jag inte hur uppdateringen blir, bussen till skellefteå går ngn gång sen går den klockan ett hem, så kommer hem sent, och då kommer jag inte orka blogga..;pp Btw, idag fick vi tillbaka våra spanska prov, fick godkänt:]

Verkligen inga bilder

Heej.
Skolan idag var helt okeej, gillar torsdagar:] Slappa lektioner, bara bra. Men eftersom att du var sjuk Frida så sa läraren att du och Ida skulle byta plats, KONSTIGT jag vet :oo Asså på bilden..
Nu har jag iaf sjukt tråkiiit, sitter och smsar med ngra, ska ringa och fråga om ngn vill hitta på ngt ikväll, annars ska jag åka skidor:]]
Men nu ska jag äta, pusshej


Grymt

Har sett ngn film för typ 7åringar, men den var bra ändå..;]
Nu ska jag iaf gå och duscha sen blire att sova.

2 st...

Alva och Sanna hittade en till som var död, inte okej. Iaf så döpte jag ju ena till Bo Wilhelm Olofsson och då döpte hon den andra till Timjan. Nu blire att köpa/göra två stycken nya burar eftersom en är ju en hane och den andra en hona. Och ingen av oss vill ha den gamla buren.
Men nu ska jag se en film, pussss

Bo Wilhelm Olofsson

Komme nyss in från kaninerna, vi hittade en död unge..
Eller Alva gjorde det, jag gick in eftersom jag höll på att spy. Den var halv och allt, fyfan spyr när jag tänker på det. Dessutom sa tanten från skellefteå att det var två honor, men det var det ju verkligen inte. Alvas kanin är en hane.;o DUMJÄVEL! Aja Alva och Sanna håller på att ta bort kaninen nu, döper den till Bo Wilhem Olofsson. Riktigt bra kaninnamn! Tur att det finns modiga flickor i världen som inte spyr för allt!


Onsdag

Ahej.
Har nyss ätit middag. Skolan idag var vell sädär, drygt på alla lektioner kan jag lova.. Först hade vi fysik, kan ju bara säga att jag är bäst på det. Efter det engelska, och då vare ngn gubbe som kollade på oss. Senså hade vi hål, och egentligen skulle jag ha musikprov men lärarens barn var sjuk, så det var verkligen asbra. Fick hål och allt. Kungligt:] Till lunch vare ngt äckligt, ris och typ kött med svarta grönsaker..:o Efter lunchen hade vi idrott, skridskor, ramlade två gånger. Trodde jag fick järnskakning(y) Suukt duktig påre kjl. Sen var det matte, och då var Renata ngn stanns så vi hade Magnus istället. Sist på dagen var det e-val, bild. Och jag hade sjukt tråkigt då så jag gjorde ngt random och doppade händerna i färg.
Nu ska jag snart ut till kaninerna, måste kolla en sak..
 

...

Heej.
Pallade inte se älska mig igen, var astrött, hade ont i huvudet, magen osv så jag gick och la mig istället. Sen vaknade jag klockan sju, och då hade jag fortfarande ont, så jag gick ut och gick. Sen så la jag mig och såg ngn random film. Mår lite bättre nu iaf, trodde först att jag skulle få magsjuka, och det hade inte varit okej. Inte före nightflight och lovet. Jag blir järna sjuk v.11 eller 12.. Nejjmen..
Har inte gjort engelska glosorna heller, har verkligen ingen lust att göra det men måste göra det nu. Sen ska jag kolla bloggar, fb och sen sova! Är fucking as trött.

Mitt öra vill bara ditt namn höra.

Nu ska jag se älska mig igen, och gråta litee.

1 mars



Tjaah snygga bilder från igår! Eller?(; 
Nejmen, idag är det 1 mars, känns som om det fortfarande är januari menmen..:]
Idag var skolan sådäär, först sög den men det vart bättre på slutet. Bara synd
att Frida var sjuk.. En sak som är bra är att det fortfarande är ganska varmt osv ute!
Nu ska jag iaf snart göra engelska glosor som är tills imorgon. Sen blire middag.
Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra, äre ngn som vill hitta på ngt så RING.


RSS 2.0