Troll, nanana

Komme hem från gympan för ett tag sedan, nu ska jag duscha sen sleep.

Gympa

Nu blire att fara på gympa, taggad. Fast nä:]
Tänkte bara visa min fina hand!

Dag 20 & 21.

Dag 20 - Det här får mig att gråta

Privat

Dag 21 - Bild på mig och mina vänner

Jag har inte bild på ALLA mina vänner, men dom flesta vet ju vilka som är det, och inte är det

Soliiit

Hejsan!
Dagen idag var faktiskt ganska rolig, eller lite iaf:) Vi hade m-tid, so, slöjd, svenska, lunch, hål, spanska och matte. Är också as glad, eftersom att det är varmt ute, sol och allt. i love it Fyfan vad jag är taggad på sommar! Typ förrförra veckan när man gick hem från skolan vare typ mörkt, men nu äre just ute.. Ååh, jag dör♥
Men nu ska jag plugga lite spanska eftersom vi har ett litetprov i det imorgon, eller det är bara verb, fast a. Sen blire middag ock ikväll gympa. Bild på hur det ser ut just nu ute:]

Man ser inge bra, men solen lyser uppe på himelen iaf:]]

Svar på tal

Postat av: Anna

Jag håller helt med frida börja videoblogga!!:)



Postat av: frida

får jag säga en sak helt ärligt börja videoblogga!!!:)

2011-02-27 @ 21:51:46
URL: http://fridaasimu.blogg.se/


Svar: Hahaha!? Kanske kanske inte;]

Gammla bilder!

Här kommer massa bilder från långt tillbka i tiden :)
















































Det var ngra riktigt sexiga bilder, bjuder STORT.

haha sött


Söndag

Heej. For inte på träningen idag eftersom jag är förkyld.. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, blir vell bara att vara hemma och se ngn film. Ikväll äre ju iaf solsidan.
Kul att det äör skola imorgon också, fast näe.-.- Men HÄRLIGT med sportlov veckan efter!:)
Nu ska jag iaf fortsätta rensa bilder, eftersom jag har mer än hälften ikvar..;]


Bilder!

Hejsan!
Sitter här helt själv, alla i min familj sover, så jag sitter HELT sjuälv..:( I don't like it! Sitter iaf och lyssnar på musik och rensar bilder, haha har nyss kollat på några som är från typ feman.. Kommer kanske bilder osv.. imorgon för nu ska jag rensa vidare, sen sova!
Här är en bild

Dag 19: Det här får mig att skratta








Hannipanni

Hej, Hanna for hem för ett tag sedan, vi köpte bj och sen såg vi en bit av 127 hours.

Från stan

Hej, har nyss duschat, har somsagt varit i stan idag. Köpte inte speciellt mycket. Egentligen vare tänkt att vi skulle se bio också men vi for hem ist. Nu ska jag snart äta tacos, sen kommer Hanna♥
Fast först mobilbilder från stan:







Min nya mössa:)


Köpte också ett nytt vitt linne:)

Fanny Larsson<3

Heej.
Nu har jag snart fixat allt, bussen till stan går klockan tio. Jag och Alva får 500 var av mamma, greaat!
Något som jag måste köpa är en ny mössa!



Ge mig nu!



Duktig flicka

Nu ska jag ta och vara en duktig flicka, ska göra svenska och matte, orkade aldrig göra det igår så ska göra det snart. Senare ikväll blire troligast film, Anders hade laddat hem 127 hours, har sett att många tror att den är bra, men trailern är iaf inge bra..;]

Disco i bygde

Hej.
Orkar inte berätta ngt om skolan, eftersom att det inte har hänt så mycket. Måste bara säga att jag sitter med bäst folk på bilden, jag, Frida, Ludwig och Jani. Great! Komme iaf nyss hem från Bygdeå, for med mamma och lämnade Alva på disco, haha jag dog verkligen när jag kollade på typ ngra 4:or, ;]
Egetnligen vare tänkt att jag skulle fara på ug ikväll, men vi hade ingen skjuss hem förän tolv och jag ska till stan tidigt imorgon och shoppa! Taggar nästa fredag som fan, night flight. Kommer äga som satan!
Ikväll blir uppdateringen HÖG skulle jag tro..;]


Dag 18: Någon jag alltid har roligt med

Jag har alltid roligt på ug osv.. Eftersom där är folket, kolla tundalsskolan klass 7a, 7b och 7c så hittar ni några av dom!

Lycka till att slå mig bitches


Sitter och gör ingenting. Ska snart duscha, sen vet jag inte.
Har iaf slått nytt rekord på robot unicorn attack, på min lista.
Kan man kalla det bäst eller?

Dag 17: Någon du tycker är väldigt snäll



Torsdag

Hej. Komme hem från skolan för ett tag sedan. Sitter och duuunkar musik nu:)
Skolan idag var rätt vanlig, först hade vi spanska och satt jag mest och pratade med Nino, Felix och Pontus. Sen hade vi matte, och det gick OVANLIGT bra, läraren hatade mig inte, som hon alltid annars gör, så det var ju bra. Sen så hade vi teknik, sög. Till lunch vare gröt, inte gott alls. Efter det så hade vi so, vi gör någonting med europa, kommer att ha prov på det sen någon gång, och det kommer förmodligen inte alls gå bra... Efter det var det iaf bild och då skulle vi typ prata om det tråkiga som vi har gjort i flera veckor. Sist på dagen hade vi biologi, vi såg någon askonstig film, sjukt tråkig, och fattade inget heller.
Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, har ingen läxa till imorogon men tror att jag ska göra lite matte, så läraren fortsätter ääälskaa meej(a) Ska också göra svenska.. Härligt att det är fredag imorgon kjl!

Badhuset

Hej. Är på bättre humör nu än vad jag var tidigare kjl. Komme iaf nyss hem från badhuset, jag och Hanna var där medans Fanny&Frida badade. Imorgon eller på fredag ska jag iaf betala 100 kr till Eva i elevrummet, eftersom det blir självklart night flight (stavning) nästa fredag, taggar oja!

Ung utan pung

Hej, skolan idag var ganska kul. Det började med fysik efter det engelska, sen hål. Dom flesta hade musik efter hålet, men jag och ngra till fick ha låååångt hål ist. Sen lunch, typ gott, paella.(stavning?) Efter lunchen hade vi idrott, sen komme jag och Frida lite sent, men vi sprang ikapp dom eftersom vi var ute och gick. Vi hade bara idrott i 20 min eftersom sen skulle vi gå och se teater, ung utan pung, puss och snusk och den var rolig:] Sen när vi komme tillbaka från den var klockan halv tre och då hade jag e-val, bild assåå. Ritade klart min bild, äntligen!
Nu sitter jag iaf här och äter vindruvor och snart blire nog middag, efter middan ska jag och Hanna fara på badhuset och se när Fanny&Frida badar, jag kan tyvärr inte eftersom jag hittar inte mina badkläder..

Dag 16: Min vardag


Duscha, sova

Nu ska jag duscha sen SOVA♥

Dag 15: En person du saknar

Amanda Persson<3

Friluftsdagen

Heej.
Just nu håller jag på baka, riktigt duktig kan jag lova! Råkade bara ta för mycket mjöl men annars gåre ju ganska bra. Idag så var det ju friluftsdag och först så var jag med Fanny och Regina i backen, åkte EN gång, med Felix och Pontus som hade gjort ngn asball grej att åka på, lång varen också:) Sen så gick vi och åt lunch, åt inget eftersom det var fisk..-.- Men då komme Hanna iaf, så det var ju greaat. Efter lunchen så gick jag, Hanna, Fanny, Regina, Kim, Pelle och Leo och spelade fotboll, grymt.;) Sen så slutade vi kvart över ett, men stannade tills tvåå. Sen då gick jag, Hanna, Fanny och Regina hem till Hanna och åt sen efterdet så gick Regina till bussen och vi till Fanny. Först pratade vi bara sen såg vi mio min mio. Eller en bit av den iaf.
Sitter vid bärbara just nu så har inga bilder, men ni får en bild på bästa sporten från google.

Stantors..

Godmorgon!
kunde inte skriva mer igår eftersom jag var på träning. Sen så har jag glömt säga att jag var på bio i söndags med Carro, vi såg filmen tron, se aldrig den eftersom den SÖG. Idag börjar vi iaf klockan nio, ska vara på stantors. Vettefan när vi slutar men hoppas på tidigt iaf! Och Hanna ska inte vara där eftersom hon har fått svinkoppor..:( Men nu ska jag gå upp och äta frukost sen fixa mig.

Dag 14: En bild på mig

Länge sedan men..

Cp!

Skolan SÖG idag, eller inte i början men i slutet. Pllr inte berätta ngt förutom att jag hatar Ludwig sääähääääääääääär mycket. Imorgon äre iaf friluftsdag (stavniing) ska vara på stantors, har tyvärr ingen mössa så ska försöka fixa fram en också. Idag fick vi tillbaka proven som vi gjort, so och matte. Fick godkänt på båda, så det var ju bra:)

Före & Efter

FÖRE:


EFTER:


jaja ingen kan kalla mig blond iaf:)

Dag 13: Den jag kan berätta allt för

Jag kan inte berätta allt för någon, men den jag kan berätta mest för är Fridaa!

Fanfanfan

Vet inte om jag visar för&efter bilder eftersom att mitt hår är grått..:'( Vet inte heller om jag ska färga nytt eftersom nu vill jag ha tillbaka min RIKTIGA hårfärg!

Nu - färga håret

Hej.
Förlåt för dålig uppdatering, men igår var jag först med Hanna sen vid halv fem for jag hem och åt middag. Efter middan for jag te Carro och vi såg film och åt bj..:) Vi såg fycking åmål, eller en bit ifrån den iaf. Sen så komme pappa och hämta mig vid halv tio och då for jag till mamma för att hämta ngra saker, sen hem till pappa igen. När jag komme hem la jag mig och såg på ngn sjukt dålig film, sög verkligen. Sen så fick jag lov att gå upp halv tio i morse eftersom det var träning. Nu ska jag snart gå till mamma för hon ska äntligen färga mitt hår brunt! Vill egentligen ha blont hår, men nu har jag ju köpt brun hårfärg så..;] Kommer iaf före&efter bilder senare.

Dag 12: En bild från i sommras

Jag tog nästan inga bilder i sommras, tog typ med mig kameran två gånger och det var när jag var i stan med Fanny och Hanna, när vi såg på salem. Och när jag var på stranden med Ottilia och Ida.



















Lördag

Ahej.
Idag mår jag bättre än igår. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, antingen fara med massa till stantors, fast det beror på när dom kommer för jag ska vara med Carro ikväll. Annars vill jag åka skidor, fast det är vell förmodligen iskallt idag med.. Drygt! Mina gratis sms har tagit slut, så om jag inte svarar äre därför, ska be pappa ''fylla på'' pengar idag. Men nu ska jag gå och fixa mig sen ska jag komma på ngt att göra.

Jag vet att jag täckte över, men jag var tvungen gånger 10000000.


Jag dör!


Så jävla sorglig! Se det på youtube!

Kan inte sluta lyssna på låten.


Nu ska jag på affären sen blire att se någon film.:)

Klicka större

Har fixat min blogg lite nu, tillfällig header. Orkar inte göra ngn jätte snygg utan den får vara där tills ngn annan vill hjälpa mig med en.:)

Dag 11: Bild som påminner mig om gamla tider

Tjaah snygg!











Dryg fredag

Hej skolan idag var ganska dryg, vi hade ngt mattespel grejs, det sög iaf. Men bättre än so. Det slutade tio över tio och då var det idrott, så då gick vi till jenning och vi körde nån lek, det sög också.
Sen lunch, äckelmat som fan! Efter lunch var det engelska, inte kul. Sen sist svenska, då har vi börjat på något ordgrejs från A-Ö och jag gjorde A&B idag. Sen vecka 12 är det prov på det, kommer förmodligen inte gå bra alls, suger på ordkunskap(eller vad det heter?) ;] Dessutom fick jag inte igen min mobil förräns sista lektionen..-.- ;p
Egentligen var det tänkt att jag skulle fara på ug ikväll, men har ont i huvudet osv.. Så det blir tyvärr inte..:((
Så jag har ingen aning om vad jag ska göra ikväll..
Satan.

som kanske syns, måste färga håret snart!

Lagdag imorgon..

Hoppar över dag 10, eftersom jag vet inte vad jag ska skriva(y)
Imorgon har vi iaf (lagdag?) men 8an och 9an, mattelekar, skitkul, fast näe.. Kommer skämma ut mog gånger tusen. Taggar verkligen inte! Men man slipper ju so:n iaf + livskunskap. Men ska sova nu, godnatt!
går inte att ladda upp ngn bild, för blogg.se dampar SOMVANLIGT...-.-

Hemma

Tjena!
Idag hittade jag mina engelska böcker i skolan, dom var på skåpet.. Till imorgon har vi iaf ingen läxa, skönt!
Efter skolan idag var jag med Fanny, Frida och Hanna. SKOJverre, komme hem vid halv åtta och då gick jag ut. Förgävligt kallt ute kjl! Nu ska jag iaf duscha, kör dag 10, eller 9 sen:]

Foki




Snacka om FOKI här asså;pp

Dag 9: Den här veckan

Måndag: Pluggade till so provet och gympa;)
Tisdag: Var med Fanny, Frida och Hanna
Onsdag: Var med dom igen, plugga till matteprov.. 
Torsdag: Kanske vara med ngn?:)
Fredag: UG på kvällen iaf:)
Lördag: Kanske glassmaraton med ngra, eller inte säkert men.
Söndag: Träning på morgonen iaf!
Haha kolla ögonen!!


Onsdag

Ahej.
Idag efter skolan var jag Hanna, Fanny och Frida. Kan ju säga att Hanna har sjukt dålig musiksmak! Skolan var iaf rätt okej, har typ tappat bort mina engelska saker, fast jag hade dom sist igår... Så ska leta igenom hela rummet och sen skåpet imorgon, för jag MÅSTE hitta dom!
Imorgon har vi matte prov, så ska plugga till det, eller iaf det jag inte kan(y) Tänker inte ha ig på det, ska bevisa Frida att jag är bättre än henne!:) Fast det är jag tyvärr inte:( Men ska bli det!
Ikväll blire vell bara matten och sen ska jag läsa fridatidningen!:D

¨

Yougurt


Nu har jag duschat, nu ska jag dricka yougaaart. Sen sova!


Duscha

Nu ska jag duscha, sen blire förmodligen att se ngn film eller sova:)

Dag 8: En låt som väcker minnen



Tisdag

Hej.
Skolan idag var ganska rolig, speciellt slutet;) Iaf, vi hade först svenska och då ser vi film, sen engelska, matte ( hatar jävla cp lärare..-.- ) sen hål, lunch, spanska, fysik och so. På so:n hade vi prov, gick sådär.. Hoppas på G iaf:) Efter vi slutat väntade jag och Frida på att Hanna och Fanny skulle sluta, och medans så gjorde vi en as bra plan! klockan! Sen när dom slutat så gick vi hem till Hanna, vi gjorde inte så mycke. Eftersom jag skulle hem och äta på dirren.
Nu ska jag iaf börja göra engelska glosorna som vi har tills imorgon. Sen på torsdag har vi matte prov, så ska träna till det imorgon osv..

Dag 7: 5 sanningar om mej

1. Jag tycker att jag ser förgävlig ut.
2. I sommar ska jag träna, mycket, så jag blir starkare än Jani när skolan börjar :D
3. Jag älskar fotboll.
4. Hatar skolan!
5. Trög som FAN.


Ge mig sommar

Blir inte att färga håret ikväll, eftersom att jag inte hinner. Har kommit till pappa nu.. Och ska fortsätta plugga till provet som vi har imorgon. Haha Frida sa typ att det var 60 frågor, men jag får det bara till typ 40..;) Men aja.
Sen blir det gympa, somsagt.

Glad alla hjärtans dag!


Allahjärtansdag idag!

Hej. Komme hem från skolan för ett tag sedan, dagen var helt okej. Imorgon
har vi prov, har inte tränat någonting. Inte ens skrivt 60 frågor som man måste ha skrivit, eftersom
annars kan man inte träna på provet.. Har skrivit två.. ILLA. Men det blir nog bra, i värsta fall måste jag
skippa träningen ikväll.. Hoppas iaf snart att mamma kommer hem, är as hungrig och hon ska färga
mitt hår brunt. Hoppas som fan att det blir bra! Ni får före&efter bilder senare, och dag 7.

Ansiktsmask

Ahtjah!
Sitter just nu och har ansiktsmask, sen blire solsidan och duscha.
Taggad på skola imorgon, eller? nej. Vi har dessutom två prov i veckan, ett i so och det andra vet jag inte ens vad det är i.. Så imorgon blire nog att träna på dom sen på kvällen träning:]
SAKNAR..:



Dag 6

Heej.
Komme nyss hem till mamma igen, igår såg vi typ bara film. Vi såg alla älskar alice och sex and the city 2. Helt okej filmer. Sen vid halv tre gick jag och la mig. Missade fotbollen i morse, så hade tänkt åka skidor ikväll, men det är förgävligt kallt ute.. Så det blir vell att se solsidan, somvanligt ist:) Och ansiktsmask.
_________________________________________________________________________________________________


Dag 6 : Nått jag längtar till:
Helt klart sommaren 2011.










(Nu laggar blogg.se så det går inte att lägga in fler bilder..-.- )

Sex and the city 2

Idag var jag ju somsagt med Josefin, Petra, Moa och Lee. Vi gjorde inte så mycket, var hos Josefins morfar.
Nu är jag påväg, så det blir bara film ikväll. Skriver KANSKE mer ikväll.

Dag 5: Ett bra minne












KLASSRESAN!

Lördag

Godmorgon!
Igår var jag ju somsagt på ug, sen så var också Josefin, Moa, Lee och Petra där. Nu ska jag iaf gå och fixa mig för snart ska jag vara med dom..:] Sen ikväll är jag egentligen tvungen att fara till skellefteå, men jag vägrar. Så jag ska tjata på mamma om att jag kan vara med ngn ist! Annars lär jag ju dö!

Tjaah snygga bilder!


Ug

Snart: Ug!

Header

Har nyss duschat, ska snart fixa mig. Men först ska jag försöka börja på en header:)

Dag 4: Din bästa vän

Jag har ingen rikgtigt allra bästa vän, men jag har många bästa!
Har har ni ngra av dom, har fler också!





Dag 3: En bild du inte visat tidigare

Eftersom jag nyss har ''startat'' den här bloggen så har jag inte visat så många bilder,

Låten! :]



Hej.
Förlåt för att jag inte skrev igår, men efterskolan gick jag hem med My, sen så stannade hon till halv tio. Och då var det egentligen tänkt att jag skulle till Hanna, Fanny, Frida men det var försent..-.- Så då gick jag typ och la mig ist. Idag blir det kanske att vara med Fanny, Frida och Hanna, men jag vet inte. Beror ju på när dom vaknar osv.. Annars blire bara tråka tills ikväll, då blire UG och då kommer dessutom Josefin, Moa och Lee.
Lägger snart ut dag 3 och 4:]

Helg!

Hej!
Torsdag idag = helg!♥

Matte..

Ahej.
Ikväll har jag gjort massa matte, ska göra 4 st läxor i det, har snart gjort tre. Men måste ha hjälp med ett tal, därför jag skriver. Eftersom ingen vill hjälpa mej med det..:] Vi ska också lämna in so berättelsen imorgon men vi har typ ingen färg i skrivaren så jag vet inte hur det kommer att gå, men aja.
Tror att jag ska gå och duscha igen eftersom att jag fryser jävel, sen ska jag göra klart matten. Hoppas på en tidig kväll!
Skriver mer imorgon, pusshej!

Robot unicorn attack


Sitter och spelar det här spelet och väntar på mat.
Jag är grym på det kan jag lova!

Taggad på helgen!


Heej. Skolan idag var helt okej, tills på slutet av dagen..-.- Då ngra kasstade dricka osv på mig..;o
Så jag gick hem tidigare för att duscha + att jag hade ''ont i huvudet''. Fast missade bara e-val och det är bild, så missade inget viktigt iaf!:] Ska inte hända igen, lovar!
På idrotten idag hade vi iaf skridskor, rammlade inte en ända gång, men fötterna gick av!
Imorgon äre ju sista dagen av skolan den hära veckan, fett skönt. Dessutom är dagen inte speciellt jobbig imorgon heller. Vi har typ, teknik, matte, bild, biologi, so osch sånna där ämnen:] Sen efter skolan imorgon ska jag vara med My, eftersom jag ska spela in när hon sjunger *lägger kanske ut på bloggen då* sen på kvällen skulle jag typ vara med Fanny, Frida och Hanna.
På fredag kommer Josefin, Moa och Lee, så det blir gr8! :D

Dag 2: En bild som gör dig glad


Snygg bild, javet..

Helt klart sommaren! OCH minnen från klassresan♥

System, ja tack!

Tjaah!
Komme nyss hem, har varit ute med Fanny, Hanna, Linnea och Ottilia. Först var vi i stantors sen gick vi hem till mig och värmde oss, eftersom det var förgävligt kallt ute.
Idag har det varit en ganska dryg dag, men spanskan var as kul:] Jag kände mig som en riktig fotograf!

Fölåt att jag tog den Frida, men ville bara visa min kunglighet:)
Men iaf, när jag gick hem från dom jag var med ikväll så tänkte jag as mycke på sommaren.
Och vad jag önskar mig vad jag fyller år! Finns bara en sak jag önskar mig och det är en SYSTEM!
Fast jag vet att jag inte kmr att få en, men jag behöver ju inte ha den dyraste och bästa. Men jag vill iaf ha en!


Bara ngn:]

Stantors

Nu blir det stantors med Fanny, Frida, Hanna och Linnea.
Bloggar mer när jag kommer hem, tror jag:]
Puss,

Dag 1 : Ngt jag tycker om att göra


Jag tycker om att spela fotboll och att vara med mina kompisaar, tog den här bilden
för att det är på fotbollsplanen:]

Nu: skola..

Godmorgon!
Ska snart gå till skolan. Hatar tisdagar, bara dryga lektioner..
Först svenska, engelska, matte, hål, lunch, spanska, fysik och so.. Kuuul, fast näe.

Hemma.

Hej.
Komme hem från gympan för en halv timma sedan, nu ska jag duscha sen blire nog att sova skulle jag tro!
Borde egentligen göra matte, men det gör jag imorgon, eller på onsdag..;]
Börjar ju somsagt med 20 dagar imorgon!

Tjaah fjortis

20 dagar

Dag 1 - Någonting du tycker om att göra

Dag 2 - En bild som gör dej glad

Dag 3 - En bild du inte visat tidigare

Dag 4 - Min bästavän

Dag 5 - Ett bra minne

Dag 6 - Nåt jag längtar till

Dag 7 - 5 sanningar om mej själv

Dag 8 - En låt som väcker minnen

Dag 9 - Den här veckan

Dag 10 - En bild på en konstig tid i ditt liv

Dag 12 - En bild som påminner dej om gamla tider

Dag 13 - En bild från i somras

Dag 12 - En person du kan berätta allt för

Dag 13 - En bild på dej själv

Dag 14 - En person du saknar

Dag 15 - En bild på din vardag

Dag 16 - Någon du tycker är  väldigt snäll

Dag 17 -  Någon du alltid har roligt med

Dag 18 - Det här får dej att skratta

Dag 19 - Det här får dej att gråta

Dag 20 - En bild på dina vänner



Börjar imorgon!

Lillfinger


Mitt finger är jätte snett..:(

Fryser!

Heej.
Komme hem från skolan för en timma sedan, dagen har varit helt okej. Som jag säger om alla dagar;]
Vi hade mentorstid, so, slöjd, svenska, lunch, hål, spanska och matte. Sen när vi slutade gick jag hem till pappa och packade och sen for jag till mamma. Nu ska jag kolla lite bloggar sen blire att äta middag, göra matte (om jag orkar) och halv åtta träning.

Snart skola!

Godmorgon!
Vaknade nyss, måste gå och fixa mej. Måndag idag, kul. Eller inte.
Men aja, måste fixa mej nu. Pusshej!


Buried

Solsidan var kung, som vanligt!
Har också sett buried ikväll, vart ganska less på att han låg i kistan hela tiden men på slutet vart den bättre. Började gråta också..;]
Taggad på skola imorgon som fan, fast näe. Skönt att vi är lediga på fredagen iaf!

Nu ska jag borsta tänderna, ta på mej pyamas, läsa nyaste frida tidningen!


Baked Alaska

Var nyss på affären, och gissa vad jag hittade? Ben & Jerry´s baked alaska!
Saknat sjukt mycket!

Hahahhahah




JAG SKRATTAR SOM EMANUEL!
Skrattattacker sedan [email protected]

Outfit




Bjuder stort! Dagens outfit iaf!
Som ni kanske ser så har jag pyamas byxer på mej, :]
Komme ganska nyss hem från Frida, har gjort spanska med hon och Hanna!
Var sjukt kallt att gå hem kjl, trodde jag skulle dö!
Nu hoppas jag iaf snart att det är mat, för jag är as hungrig!
Senare blir det film och somsagt solsidan!

Söndag morgon

Heej.
Vaknade as tidigt idag, :]
Blir ingen fotboll eftersom jag hade feber igår,men idag är det bättre! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, är ju hos mamma men efter lunchen far jag till pappa igen. Funderar på att börja läsa mio min mio, läste den när jag var liten och nu har jag hittat boken..;) Sen idag vet jag inte vad jag ska göra, ska typ vara med Frida och Hanna efterom vi måste göra spanska till imorgon. Sen ikväll blire vell solsidan.:]

Yes!


Håller på att kolla runt en massa på datorn just nu :)
Fråga inte varför jag valde den hära bilden, den är bara pinsam men ja..:)
Hade bara lust att skriva, pusshej!

Lördag kväll

Hej.
Har nyss duschat och funderar på att gå och se på melodifestivalen, men pallar egentligen inte det eftersom det verkar inte som om det är med några bra..
Imorgon är det ju söndag.. FYFAN för dom dagarna, eller om det hade varit sommar.. Gråter nästan när jag tänker på det..;o Är så jävla less på vintern så jag dör.
Btw, blir ingen fotboll imorgon eftersom jag har haft feber idag (mår bättre nu!) Men om ngn vill hitta på ngt äre ju bara att ringa eller ngt! :)

b&j

Hej.
Igår var det ug, och då fick man tästa svälja kanel. Trodde på riktigt att jag skulle spy..;)
Sen idag har jag varit i stan med Ottilia och Carro, köpte bara två ansiktsmasker. Det fuskiga var att dom kunde typ köpa allt dom ville. Men så går det när man aldrig sparar pengar.(y)
Egentligen skulle jag sova hos Carro med Ottilia ikväll, men jag är typ sjuk,ont i huvudet och allt..:( Hoppas på att det är bättre imorgon, annars lär jag ju dö..:(
Så nu har jag ingen aning om vad jag ska göra ikväll, blir kanske melodifestivalen eller ngn film?
Sover iaf hos mamma inatt eftersom pappa och Lena är på feest.
Sitter iaf och äter b&j nu.

Bussen

Snart går jag till bussen som går till ug..:] Taggar, ohja!
Ska ju somsagt ta med mig kameran, men det känns ovärt eftersom min kamera har damp så jag kommer inte kunna lägga in bilderna på typ 7 år. Men we'll see!

Fredag♥

Hej.
Sjukt skönt med helg, kanjaglova!
Idag slutade vi kvart i två, tur det för hade inte pallat ha fler lektioner!:] Fast ingen lektion var typ jobbig idag, vi hade livskunskap, so, idrott (var inte med, eftersom jag trodde det var ute. Men det var tydligen inne?), lunch, engelska (redovisade & det gick ganska bra, förutom att jag kollade ner i boken HELA tiden, fastän jag kunde det utantill..) sen sist på dagen svenska. Jag har bara två sidor kvar av boken som vi håller på att läsa.
Sen efter skolan gick jag hem till mamma (är hos mamma nu) för att det sista jag sa till henne i morse var:
LÄMNA NYCKELN EFTERSOM JAG GÅR HEM OCH SKA HÄMTA MIN KAMERA SOM JAG SKA HA IKVÄLL. men självklart så glömde min mamma det så jag fick cykla till hennes jobb och hämta den..-.- Nöthjärna.
(Förstår varför jag är så trög..) :( :] Hhaha men aja, ikväll ska jag ju somsagt på ug, kanske skriver när jag kommer hem, det beror på om jag ska till stan imorgon eller inte. Carro är lixom sjuk...:(
BTW, om jag inte svarar på sms eller ngt äre för att mobiljäveln har gått sönder.. Batteriet är borta och allt.


Kalaspuffar

Åt nyss puffar, haha satan så gott! Åt det typ senast när jag var liten!

MUMS!
Det här blir det sista inlägget för kvällen, eftersom jag hade tänkt lägga mig tidigt.
Så nu ska jag gå och läsa nyaste nummret av Frida!
GODNATT!

Sommar♥

Saknar sommaren så JÄVLA mycket..♥

I sommar ska jag :
* Spela fotboll!
* Vara med dom som jag inte är med så mycket, t.ex Agnes, Julia, Josefin, Amanda!
Fast också dom vanliga!
* Träna, myckee!
* Bada
* Tälta:)
* Sola och bli riktigt neger!


I helgen!

Helvettttte, imorgon har vi skidor på idrotten.. Kul, fast näe.
Vi har seriöst aldrig ngt roligt på idrotten.. Har typ hänt EN gång, och det var den hära:

Haha sjukt kul kjl!:)
Vetinte hur uppdateringen kommer att vara i helgen, för imorgon blire ug på kvällen, sen på lördag ska jag till stan med Carro&Ottilia, sen sover jag och Ottilia hos Carro, sen på söndag är det träning. Men den börjar typ halv elva, och jag, Carro och Ottilia hade ju tänkt vara vaken HELA natten, får vell se hur det går(a)
Men jag far dit om dom far dit.:)

Videoklipp!


Haha, bara pinsamt att lägga ut den hära men.. aja.

Det är INTE jag som sjunger, det är min systers kompis;)
Ganska duktig som lärde mig att lägga in videoklipp, haha bara pinsamt att jag inte kunnat det förut;o

Ring/smsa

Ahej!
Funderar på att börja fixa till min blogg lite eftersom den är riktigt snygg om jag ska va ärlig! Eller?:]
Men aja.
Skolan idag var helt okej (somvanligt). På bilden gjorde vi ngt askonstigt.. Fattade typ inget men det gick ganska bra ändå? (y) Sen på so såg vi film:) Och vi fick sluta 20 min tidigare, alltså slutade vi klockan två idag. Gryymt!
Dessutom har vi ingen läxa till imorgon, så det äger ju!
Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra, är fett sugen på att åka skidor men det snöarjäääveel ute så ja..
Ring/smsa om ngn vill hitta på ngt ikväll!
073-8280924.

Ny blogg!

Hej.
Nu har jag skaffat en ny blogg för att min förra hade asfult namn:]
Om det är någon som vill fixa en header till mej så komentera eller ngt:)

RSS 2.0