Hanna nästa!

Jag for på fotbollen med Carro och domdära idag, men iaf så måste jag skynda mig att platta håret sen drar jag till Hanna, alla i min familj har redan farit dit så..

Fotboll

Tjatja.
Har nydligen kommit in, har sett fotboll med Frida och Fanny. Sen kanske jag ska se A-laget med Carro och ngra till, men jag vet inte. Hur kallt som helst ute ju!:o

Lördag

Godmorgon!
Vaknade typ tidigt idag och nu har jag nydligen duschat. Idag blire ju att ''fira'' valborg hos Hanna och självklart tar jag med mig kameran!:] Nu hade jag tänkt vara en duktig cheey och gå ut till studsmattan och plugga fysik och so, har prov i det nästa vecka..

..

Fredag

Dagen var vell ganska bra, hade DAMP på en person men ja. Vetinte hur provet gick, var lätt ibland och svårt ibland. Efter skolan for jag ju somsagt till stan och köpte en jacka osv. Sen när jag komme hem stack jag till Carro, pallade inte ug. Imorgon blire att fira valborg hos Hanna somvanligt.:)
BTW, jag och Carro hoppade studsmatta och jag kan lova att jag blir ett proffs.










SA JU ATT JAG VAR PROFFS,





Nya jackan!

Var ju på stan efter skolan, jackan som jag köpte!

Ligger i sängen och försöker sova. Går ver...

Ligger i sängen och försöker sova. Går verkligen inte bra kanjaglova. tur att det finns sociala människor nu också:) är också jävligt arg på en person men aja. Godnatt


Outfit


Dagens outfit efter skolan!
Nu ska jag plugga engelska!

Torsdag

Tjosantrosan!
Skoldan var typ bara chill, teater på spanskan, typ springa runt på tekniken osvosv! Chilldill! När jag komme hem från skolan tränade jag lite på engelskan och sen for jag till Laxbacken och hämtade husvagnen.
Har iaf bombat med kort hela dagen så here comes some pictures! (Ludwig har tagit ngra av dom.)
Lillelias:]







maten idag;)






a day without you is like a year without sun


Onsdag..

Har nydligen vaknat, gick hem från skolan efter musiken, typ sjuk.. Fast mår bättre nu än först iaf. Nu hade jag iaf tänkt träna till mitt engelska prov som jag har på fredag.
jag saknar att ha blont hår, ska nog färga till sommarn! :D

Melvin, Amandus

Chaaa!
Är hos mamma nu för att hämta min mobilladdare, fast hittar den inte..-.- Iaf så har jag varit ute och sprungit och sen har jag varit ute med Melvin och Amandus! Kuljul:)




Söta!♥

Fast nä

Är hemma från skolan nu, dagen har varit vanlig. Förutom spanskan då vi ska spela teater och då spelar min grupp snövit och då måste jag vara hon. Toppen, fast inte..
Råkade nyss häfta in ett heäftstift i fingret också, bra start på veckan.:(
Hoppas snart att det ska bli middag, har inte ätit något idag, eller jo ett äpple. För på lunchen pratade jag med Renata om mitt fysik omprov.. kulkulkulkul vecka, I LOVE IT.

Bio med farmor!

Tjatja, har nyss duschat. Innan det var jag på bio med farmor, har sett filmen förut men hon frågade ju så..;) Därborta träffade jag Ottilia, Carro, Ida och ngra från bygdsiljum, blandannat Emelie.:) Nu blire att kolla runt massa på datorn sedan sova. Inte så taggad på skola imorgon kan jag lova.


jag bjuu


Hos mamma nu.




Egobilder från igår..
Sitter hos mamma nu iaf, har ätit tacos och hämtat några grejjer. Hittar däremot inte min plattång.:o Snart blire att fara hem till papppa igen men först kolla några saker på datorn.

Söndag

Tjatja.
Har inte gjort så jätte mycket idag, gått runt Fredriksfors massa gånger och tagit lite kort osv. Snart ska jag till pappa, och då blire att se film eller nått. Inte taggad på skolan som är på tisdag kjl..
Några bilder från idag










Ottilia, Jonathan, Viktor.

Orkar inte skriva så mycket om dagen, har varit med Ottilia och det var skojj! Sen klockan 15.00 for jag till mormor, där var jag med Jonathan och Viktor. Komme nydligen hem och har sjukt ont i huvet.:( Ska nog snart ut igen eftersom vädret är verkligen kung.
Fast först bilder från dagen!



















I close my eyes and pray

Godmorgon!
Har nyss duschat och ska snart fixa mig. Sen blire att vara med Ottilia! :D Sen så äter våran familj och mina kusinersfamilj hos mormor till middag. Pusshej

Bilder från idag

Filmen var vell bra, hade väldigt tråkigt i bilen så här är ngra bilder!
Överredigerade men.



Jag gillar mina kanintänder jao :D




BTW, vi har fått grannens studsmatta, för dom har flyttat :D
hej snälla grannar!

Filmen som vi såg idag


Inte smutsig spegel, nejnej.


Om ca 30 min drar jag, mamma och Alva till stan och ser bio. Bloggar mer sen.

Hiss/Diss


SOLEN!
PENGAR!
LOV!



NÄR MAN INTE KAN SOVA..
TUNDALSSKOLAN..
DOM SOM HAR BLOGGPAUS..



Torsdag (påsk)

Hej, idag har jag inte gjort så jätte mycket. Har legat ute i solen typ. Sitter just nu med ansiktsmask och har nyligen kommit in från att ha varit ute och sprungit. Ikväll blire nog inte att göra så jätte mycket, tror att jag ska duscha och sen sova. Har sjukt ont i magen..:(
Imorgon måste jag hitta på ngt, sen på kvällen blire bio i staaaan.:]
Kolla vilken fin bild jag hittade på hanna!

Btw, har också sett pippi idaaag!:D

Dagens låt ;)


Sjungit på låten hela dagen!


Lunch



Måndag-Tisdag

Måndag: Efter middan for jag och Hanna till stantors, där var Linnea och efter ett tag komme Ludwig och Linus. Sen for vi hem till min pappa, efter ett tag komme Emil. Och efter det till Hanna. Sen så komme Frida och Fanny och då gick vi på ok, fick låna 10 kr av Linus, tttaaacckk:) Sen så for jag typ till Ottilia vid 21.00 och då for hon, jag och Carro hem till mig. Vi pratade osvosv.
Tisdag: Vi vaknade vid 9.00, och då fixade vi oss lite sen såg vi nått avsnitt av big brother, efter det for vi till ika och köpte glass sen hem till Carro och såg paranormal activity 2. Den var faktiskt inte så jätte läskig som jag trodde. Ikväll har jag iaf ingen aning om vad jag ska göra.
Bildbomb från igår.




























Jonathan Johansson

Bild från typ 5an eller början av 6an, men grattis iaf!

jaaoao

Sitter hos Hanna med Linnea, Emil k, Ludwig och Linnus.
HEJDÅ

Måndaah

Tjatja. Har nyss varit en stund med Ottilia och Carro, vi var hos min pappa och var med kaninerna och hoppade studsmatta. Innan det så var jag med Hanna, Fanny och Frida eftersom vi har ju sovit där inatt. Jag sovde i samma säng som Hanna, fönstret var öppet hela natten och vi låg på täcket, så jag frös ihjäl hela natten..
Sen ikväll blire förmodligen att grilla med Fanny, Frida, Hanna, Linus, Petter(?) Och efter det sover Ottilia och Carro hos mig. Lär bli en kul kväll, och ska försöka komma ihåg kameran;)
Ngra bilder från igår när jag hade sjukt tråkigt..







@hannas hus

Hejj, sitter hos Hanna just nu. Jag, Fanny och Frida ska sova här inatt. Ikväll har vi sett big brother och sen for vi ner på stantors och tände lamporna och då komme det en bil osvosv..;) Nu ska vi nog fortsätta prata.
Imorgon skulle jag typ vara med Ottilia och Carro, sen träning på kvällen.


Fanny å Hanna

Heej.
Vaknade typ halv tio och då gjorde jag inte mycket alls förrän efter middagen. Då var jag med Fanny och Hanna, vi var först hos Hanna eftersom hon skulle äta sen for vi på okåå och köpte glass och yougaaart, sen for vi hem till mig.:) Dom for hem för en stund sedan och nu vet jag inte vad jag ska göra. Tror jag ska ta och se en film!

Sakna..

Mina kaniner! :D


Namn: Mentos, även kallad Bigmamma.^^ (mamman)

Namn: Fanta. Tjejnamn men vi trodde det var en tjej först;) (pappan)

Namn: Svullo, En tjockiiiiiiiis♥♥♥♥♥

Namn: Rosa.

Namn: Majsan. Sööööötnooooos♥

Namn: Bimbo, världens sötaste, finaste och bästa kanin kjl :D

Namn: Timmy, även kallad canserknölen..:(

Namn: Sotis.
5 av kaninungarna:

Ingen aning om dom är kille eller tjej men..;)

Älskade lov.♥

Skolan var vell okej, har tagit en jävla massa bilder osvosv! Kommer sakna Axelle och Fine.
Axelle och Ida
Fine
Jag och Axelle
Jag, ida axelle♥
Jag och Ida:D
Jag och Idas skor;)
Jag och Axelle♥
Mer bilder får ni kanske någon annan dag!

Hanna här.

tjaaaaaaaaaaaaaaaaa.

hej hopp stor snopp.

 gulligaa:]

Tagga imorgon, fast inte.

Hej. Idag på bilden hade vi redovisning, gick vell okej. Sen så vare ju floorfiler, dom ägdeeee! För er som inte vet så äre 9or på skolan som dansar:) Sen efter skolan gick jag hem och gjorde inte mycket alls. Efter middan for jag på affären och mötte Fanny och Hanna. Sen for vi hem till mig och såg film osvosv!
Taggar inte morgondagen kjl! Måste säga hejdå till Axelle och Fine. Dessutom har vi bad..:( Kommer bli ett helvette! Men aja, jag klarar mig.. det har jag gjort 1000 ggr förut


2500520 frida Har ritat av mig;)

foto0343 (MMS)

2500520 frida Har ritat av mig;)


naaw, jag Har världens sötaste kaniner:d

foto0335 (MMS)

naaw, jag Har världens sötaste kaniner:d


Onsdag

Hejsan. Dagen har vell varit sådär, till&från. Det började med kemi och då skulle vi labba, jag och Rebecka råkade ta fel vatten så då förstördes allt.;) Sen hade vi eng, vi hade vikarie och då blire ju alltid som det blir.. Denna gång kastadess en vattenballong runt i klassrummet! Sen hade vi hål och då hände inte mycket alls, sen musik och då såg vi film. Efter det hade vi lunch. Sen idrott, jag var på lag med Axel och tysken Axelle, vårat lag ÄGDE.:D Jag kommer sakna tyskarna när dom far..:( Sen hade vi matte och sist e-val (bild). Kan bara säga att jag gjorde världens finaste bild ;)
Nu blire snart att äta och sedan träning, när jag kommer hem blire förmodligen att göra en del av hemmaprovet i so som vi måste lämna in på fredag. Och lite matte.


Min finaaa bild. :D

Outfit

foto0328 (MMS)

Dagens outfit, eller halvt iaf.. Nu ska jag kolla runt lite på datorn, sen duscha, läsa och sleep. Btw, Tyskarna hetter Axeel och Fine.:)


Tisdag 12 april

Tjaah, dagen idag har varit helt okej. Vi har haft svenska, engelska, matte, hål, lunch och då gick jag med Frida en bit eftersom hon är typ sjuk.. Sen hade vi spanska och fysik. Bah tråååk.. Sen hade vi so, men eftersom jag hade utv så var jag bara med i 5 min och då såg vi film. Utvecklingssamtalet gick ju som det gick fast jag visste redan att jag skulle få ig i fysik och slöjd (eftersom jag aldrig gör något..) Men nu blire skärpning med det :D När jag komme hem gick jag dirrekt till kaninerna. Sen så har jag hunnit äta, göra kemi och gjort en jävla massa so. Duktig cheey! Nu ska jag iaf ut och gå så pusshej.

något som jag glömt berätta är att vi Har ...

foto0332 (MMS)

något som jag glömt berätta är att vi Har fått kaninungar igen, levande:d


Utv imorgon..:(

Träningen gick helt okej, har asont i min fot men.. Korten gick vell också bra, fast jag vet att dom kommer se förgävliga ut. Var iaf fullt ös på planen idag eftersom alla skulle fotas :)

Imorgon blire skola som vanligt, sen så har jag utv klockan 14.30.. Och ja..
Missar so:n iaf,

Måndag 11 april

Hemma från skolan nudå. Har faktiskt varit en ovanligt bra dag idag, på hålet var vi ute i sooooleen♥ Det var också två stycken tjejer från tyskland hos oss, tror dom hetter Aaxel och Cassino eller nått.;) Dom stannar hela veckan. Nu ska jag äta nått sen blire träning och vi ska ta kort efter den, alltså när man ser förgävlig ut..

Hihahohe

Komme hem från bion för en stund sedan, det var bara jag, Fanny och Hanna. Filmen var iaf helt okej, pinsamt att det bara var en massa småbarn där..;) Nu sitter jag iaf och väntar på att mamma ska komma hem från umeå och göra middag eller nått. Sen blire att fara till pappa och då är jag nog förmodligen ute hela kvällen skulle jag tro.

Snart..


10 april

Igår efter middagen gick jag ut igen, träffade Emil boman och hans kompis, satan så dryga människor det finns..:o Men iaf, vaknade för ett tag sedan. Har bara legat i sängen och läst blink. Klockan 15.00 eller vad det var så blire ju bio somsagt. Ikväll far jag till pappa, så bloggar mer när jag kommer till han. Pusshej,

Lördag 9 april

Tjena, har varit ute hela dagen idag. Ska ut efter middagen också, asfint väder ute kan jag lova :D Sen ikväll blire bara att vara hemma med familjen. Imorgon blire bio med Fanny, Frida och Hanna hotell gyllene knorren jue :D

Bilden är från i sommras ;)

Huuuuuund

Har ju somsagt varit ute ikväll, och när jag gick sprang det fram en hund och hoppade på mig..:o Tja panik.


Försökte få en bild, men jag vågade inte ta fram kameran förrän den sprungit iväg..;)

yes


Blev grillat te middag, nu ska jag ut, puss.

Justin bieber är söt♥





Hope so,

Cha! Skolan idag har faktiskt varit bra. Vi hade livskunskap, vi såg en film som var i en kvart, höll på att börja gråta.. Hehe, sen hade vi so och då gjorde jag inte mycket alls. Sen hade vi idrott, badminton och jag och Isak p förlorade mot alla utom Jessica och Ida..;) Till lunch vare pytt och den var typ svart? Sen hade vi engelska och sist på dagen svenska. Sen innan jag gick hem så vart jag lite mobbad. Jag är nog 7ans lilla mobboffer.



Varför ska alla fara till sundsvall för?:o

Friday morning

Fredag idag, efter skolan blire ju somsagt Hanna, vetinte om jag hinner blogga mer idag, men annars blire vell imorgon eller nått. Puss

Haha jao,



Hittade ngra sjukt snygga bilder på mammas mobil nyss, från när jag var blond..;)

SMS-inlägg

dsc00900 (MMS)


SMS-inlägg

dsc00898 (MMS)


SMS-inlägg

foto0304 (MMS)

Jag och älsklingsfridaa♥


nana:)

Har gjort engelskaglosorna och har dessutom hunnit vara ute med melle.. ;)
Träffade också Carro och Malin:)


Thursday

Cha, dagen har varit ganska bra. Eller inte i början men sen :D På bilden redovisade några men jag hann inte så jag måste göra nästa torsdag...:( Biologin var ganska chill, vi hade vikarie och då händer det aldrig ngt på lektionerna.;) På tekinken håller ju jag och Frida på med en bro, vi kommer vinna över hela klassen, jag lovar. Brandlarmet gick också, fast det brann ju självklar inte.. Slutade iaf 14.15 och då for jag hem, nu blire att kolla lite bloggar sedan göra engelska.. Imorgon efter skolan blire att vara med Hanna, sen på kvällen ug skulle jag tro.

15 frågor.

1. Vad har du på dig just nu?: Jeggings, linne, underkläder och nån tröja.
2. Vad har du gjort idag?: Varit på skolan,
3. Vad ska du göra sen?: Läxa tror jag..
4. Har din dag varit bra?: Sådär.
5. Vad lyssnar du på nu?: fronda
6. Hatar du någon?: KJL!
7. Vem?: Tänker inte säga här,
8. Älskar du någon?: Ohja!
9. Vem?: Många!
10. När grät du senast?: Haha typ halft idag på so lektionen;)
11. Har ditt år varit bra hittils?: njae
12. Saknar du någon?: ah
13. Vem?: Många, bla Amanda, Josefin, Agnes, Julia, Emil osvosv.
14. Vem är snällast, mamma eller pappa?: Beror på
15. Är du kär?: Typ inte.

Onsdagen

Dagen idag har varit ganska bra, kemi, engelska, hål, musik, lunch (äckliiiiit), idrott och vårat lag ägde allas, jag, Ida, Jani, Elias, Felicia och Daniel..;) Sen hade vi matte, gjorde klart diagnosen. Jag ganska bra,. Sen sist på dagen hade vi e-val. Bild asså, jag och Frida gjorde asfina bilder tillsammans!:D Vi slutade 15.30 och då gick jag hem med Felix :D Fast fick lov att ta en omväg eftersom jag inte ville gå med ''ngra andra''. Sen när jag komme hem så åt jag en macka sen stack jag till träningen, gick inte bäst men..


Träning.

Snart blire träning♥ Bloggar mer om dagen när jag kommer hem. Puss
Saknad dag från 6an! :D

Skolan<3<3<3<3<3<3

Snart efterlängtade skolan.....♥♥♥ fast nej,

.

Älskar jag mina vänner så är jag lesbisk.

skriver jag om mitt liv så är jag emo.

använder jag smink så är jag fjortis.
......
använder jag urringade tröjor så är jag hora.

är jag blond så är jag dum i huvet.

är jag dålig på matte så är jag efterbliven.

Jag är en tjej, låt mig vara det..


Är du dum din jävel?

Skolan var dryg.. Ikväll blire iaf att göra två matte läxor och fara ut och springa.:)

jao

Är hemma från fotbollen nu, gick ganska bra faktiskt.:) Nu blire att göra matte, eftersom jag är lite efter. Skolan idag var.. tråkig&dryg. Blir ingen gympa heller pgd.. schoolsoft,


Drygt,

Godmorgon!
Måndag och skola idag, känns som att dagen kommer bli sjukt dryg.. Vi slutar klockan 15.10, sen måste jag skynda mig hem och äta, göra läxan och ta på mig fotbollskläderna. Träningen börjar klockan 17.00 och slutar 18.30, då blire att skynda mig hem och ta på mig mina andra träningskläder eftersom gympan börjar 19.30.. Galet jobbigt att ha två träningar efter varandra kjl.. menmen, det blir nog bra tillslut!

Bild från förra året,

Till det som är vackert

Nu ska jag duscha, sen se den hära filmen!

Saw

Har ju varit med Hanna idag, först gjorde hon sin idrottsläxa och då gjorde jag en del av min matte.. Vi kollade också schoolsoft och jag tror inte mitt utvecklingssamtal kommer bli roligt..! Sen såg vi saw, fyåtfan.. Nu ska jag iaf packa, eftersom jag ska till mamma snart, puss

I don't care

Vaknade halv nio, och då såg jag filmen som jag tänkte se igår. Nu ska jag bara äta sen ska jag fara till Hanna. Bloggar mer när jag kommer hem.
Saknar Gabbelabbetjej kjl!


Nu,


Städar..

Fejkleende

Håller på att städa nu, fast det går inge bra.. Har iaf duschat och de.. Ikväll tror jag att det blir att vara hemma, se på någon film eller något. Har förgävligt ont i huveet!
Om någon vill hitta på något imorgon så SMSA!

Kung kan jag lova!


3-1

Matchen gick ju inte bäst men, det är lungt för det var ju bara träningsmatch. Träffade iaf ngra från bygdsiljum. Nu blire att äta lunch, städa, duscha osvosv.

Burträsk, vi kommer leka!

Snart äre match, har hunnit vara på matssport och köpt nya benskydd! Bra det. Det regnar iaf ute, så det kommer vara as halkigt ute på planen.. Men nu ska jag fixa det sista sen gå ner till stantors, pusss.

....

Imorgon äre match, inte så jätte taggad just nu faktiskt.. Jag har inga benskydd, jag har ont i min fot som jag har haft ett tag.. Och, jag är arg. Trevligt att veta jao.

Match imorgon!

Ikväll blire nog bara att vara hemma, tror att jag ska se talang 2011.. Annars vet jag inte. Imorgon taggas iaf första fotbollsmatchen, vi ska möta burträsk och vi kommer leka som fan!:D
Gammal bild men, typ den ända bilden som jag har..

1 april..

Vetinte vad jag ska säga om skolan idag, inte kul någonstanns. Alla var depp, jag vart depp. Vi hade först livskunskap och lärarna dampade på oss eftersom vi tydligen hade kränkt några vikarier som var på bilden igår! haha, så jävla töntiga.. Sen hade vi so, då satt jag och Linnö och pratade i tele med Emil och ngra andra från stockholm hela lektionen.:) Sen var det idrott, hälften av klassen ville köra innebandy, men typ inga tjejer ville det så vi fick göra vad vi ville, vi dansade, körde fotboll och låg på en madrass.. Sen var det lunch, det var typ gott, men jag var inge hungrig. Sen vart allt bara jobbigt, på engelskan såg vi film, som tur var! Sen sist hade vi svenska och då körde vi ngt spel, jag och Isak p skulle möta Maja och Malin, vi leeeeeeektee! När jag slutat gick jag till Jonte j och Emil, fast sen komme deras lärare så då gick jag till skåpen och pratade med ngra där..
Blir typ inget ug ikväll. Men nu ska jag kolla bloggar osvosv,

Grattis!♥

Världens bästa Hanna fyller år idag, grattis!♥

skola

tjatja
Nu är jag på skolan med Emil, Jonte, Nino och Felicia, vi slutade nyss svenskan, men nu ska jag fara hem. Pusshej.

RSS 2.0